Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu kutuyu nöbetaretleyerek "Bilgilerinizi Hüküm ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza şayan olarak hizmetleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıtefsir.

Katıksız renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve türap tonları arsa kırmızıır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Birçok alanda kullanılan derin antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meslekan herkesin favori renkleri arasındadır.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri makalemıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çdüzenışacağız.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kadar parçalar antrasitin baskın olduğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle geçim katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Yerinde Kuruma antrasit renk tonları Süresi Tanıyın: Her huzur beyninde ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek karınin yeterince kurumalıdır.

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve ortamın aydınlık kalmasını çıkarmak karınin namuslu stratejiler uygulanmalıdır. Farklı ışıklandırma seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. antrasit gri boya Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her antrasit gri dekorasyon mekan midein ayrı bir çekicilik yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Banyo içinde çil çil bir yapı yahut dizayna ruhsat verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page